SERVIOBRES

qui som?

Els orígens de Serviobres Queralt, cal buscar-los en una successió d'empreses familiars, ensenyant i aprenent l'ofici de pares a fills. A mitjans dels anys 30, l'avi Benet Roca Ambrosio va començar a treballar com a paleta al costat del seu soci Juan Tubau Selga. A causa de la Guerra Civil, a la fi de 1940 van haver de parar l'activitat i, amb la documentació que conserva la família, és a partir d'el 1944 quan l'activitat empresarial es consolida de forma estable fins a l'actualitat.
MITJANS DELS ANYS 30 ANAR ALS ANYS 60...
Ja en els anys 60, Benito Roca Alsina, fill del soci fundador, va crear l’empresa sota la denominació Benito Roca, Albañil. ANYS 60 ANAR A LA CONSOLIDACIÓ 1971... Va ser un moment d'expansió i creixement que es va consolidar amb la creació, el 1971, de Construccions Generals Roca, SL. Al capdavant es trobaven Benet Roca i els seus fills Salvador i Benito, però també Lluís Tubau, fill de Joan Tubau. CONSOLIDACIÓ 1971... VEURE L'EVOLUCIÓ 1991... La consolidació de Construccions Generals Roca com una de les empreses capdavanteres del sector a la comarca del Berguedà va fer que el negoci seguís evolucionant fins que, el 1991, els néts de Roca i Tubau van fundar una empresa annexa batejada com a Construccions i Promocions Queralt, la qual acabaria absorbint a l'empresa mare.

Això va suposar un augment considerable tant de mitjans com de personal, la qual cosa va permetre a aquesta empresa familiar per assumir projectes de major envergadura: grans obres públiques, projectes d’instal·lacions de tota mena, construcció d'edificis d’habitatges...
EVOLUCIÓ 1991... ANAR A PARTIR DEL 2013...
A partir del 2013 operem sota la denominació Serviobres Queralt, un canvi marcat per les ganes d’encarar el futur amb il·lusió.

Actualment la gerència de l’empresa está representada per la figura de Josep Roca Pursals i compte amb un equip de 30 persones format i preparat per continuar oferint les màximes garanties de qualitat que ens han caracteritzat, generació darrere generació.
A PARTIR DEL 2013 TORNAR AL PRINCIPI..