OBRES

què fem?

Oferim una àmplia gamma de Serveis de qualitat

Edificis Industrials

Si tens un projecte industrial i vols que sigui tot un èxit, deixa'ns posar la nostra experiència al teu servei. Assessorament en la insonorització de les oficines, aconseguir una façana més atractiva, redistribuir els interiors o adequar les instal·lacions a les últimes normatives de seguretat. A Serviobres acollim tot tipus de reformes industrials i comptem amb un servei d'assessorament que et permetrà condicionar la teva nau per aconseguir millors resultats.

Obra nova i rehabilitacions

Ens caracteritza una base sòlida que ens permet mantenir un nivell de treball de primeríssima qualitat. Cuidar del teu projecte com si fos el nostre: aquesta és la filosofia de Serviobres. Perquè sabem que una reforma no és fàcil, sigui del tipus que sigui, volem posar a la teva disposició un servei personalitzat i proper amb el qual tenir la seguretat que el teu projecte està en bones mans. Per a això t'oferim un equip format per professionals de primer nivell que escoltarà les teves necessitats i posarà a treballar per a tu tot el coneixement acumulat en anys d'experiència.

Obra civil i urbanitzacions

Serviobres t'ofereix tot allò que necessites per oblidar-te de les preocupacions de qualsevol obra: materials de primera qualitat, anys d'experiència i terminis d’execució ajustats.

Obra pública

Ens hem posicionat com a empresa de referència en la qualitat dels nostres treballs. Si necessites un equip experimentat per dur a terme els teus projectes, no ho dubtis: comptem amb professionals consolidats i altament qualificats amb els que podem assolir tot tipus de projectes amb eficiència i serietat.

Enderrocs

Compromís, qualitat i experiència són les màximes que ens defineixen i amb les quals acollim cada projecte. A més ens fem responsables de la gestió dels residus que puguem generar, realitzant la tramitació de les taxes i organitzant el transport a un abocador autoritzat per l'Administració competent.

Vols veure més projectes?